Teams Direct Routing

CallStar -palvelut yhdistävät Microsoftin Teamsin ja julkisen puhelinverkon. Käyttöönotto on tehty asiakkaalle todella helpoksi ja tietenkin sen saa myös Teamsin osalta kokonaan palveluna.
Teams puheen voi ottaa käyttöön joko itsenäisenä tai CallStar-vaihdeominaisuuksilla täydennettynä.
Puheyhteys on Microsoft sertifioitu ja asiakkaan osalta täysin laiteinvestointivapaa.
Kuten muissakin CallStar-toteutuksissa asiakas voi siirtää palveluun nykyiset numeronsa tai ottaa kauttamme uudet yritys-tai paikallisnumerot.

CallStar Teams Voice:

– Nykyiset tai uudet puhelinnumerot Teamsiin
– Soitot Teamsistä ulkoisiin numeroihin näyttäen haluttua numerointia
– Teamsin käyttäminen sekä puheominaisuudet kaikilla laitteilla (PC ja Mac, sekä mobiilisti Android ja iOS)
– Automaattivälittäjä, soittosarjat, soittoryhmät, tiedotteet yms. helposti CallStar-vaihdealustasta. Lisäksi normaalit puhelinominaisuudet kuten pito, koputus ja vastaaja
– Ulkomailla käytettäessä puhelut Suomeen paikallispuhelun hinnalla
– Ulkomaille soitot Suomesta edullisella CallStar-hinnoittelulla
– Mahdollisuus muodostaa yhdistelmävaihde: Osa käyttäjistä käyttää Teamsiä ja osa esimerkiksi puhtaasti CallStar-mobiilivaihdetta

Käytättekö tällä hetkellä Skypeä?

Microsoft on ilmoittanut lopettavansa Skype for Business tuen vuoden 2021 toisella kvarttaalilla. Siirtyminen Teamsin käyttämiseen on helppoa ja se kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen tuen loppumista.
Microsoft Teams tarjoaa yrityksellesi paljon lisää ominaisuuksia verrattuna Skypeen. Teamsillä tiedostoja voidaan tallentaa tiedostot pilveen tarvittavien henkilöiden saataville, työstää niitä saman aikaisesti ja jakaa niitä edelleen.
Nordcom toimittaa Teams-ratkaisuja yhteistyössä Techdatan kanssa, joten osaamisesta ja resursseista ei toimitus, käyttöönotto tai koulutus jää kiinni.

Ota yhteyttä!

Kysy lisää tai pyydä meidät käymään

©2020 CallStar | Toteutus Valolink

Jätä meille viesti!

Log in with your credentials

Forgot your details?