CallStar ja LeadDesk

Nordcom Oy ja sen CallStar-palvelut siirtyvät osaksi LeadDesk Oyj:tä 01.07.2020 alkaen.

Kaikkien palveluidemme tuotanto sekä asiakaspalvelu jatkuvat keskeytyksettä ja muutoksetta. Myös yhteyshenkilönne pysyvät samoina. LeadDeskin suuremmat resurssit mahdollistavat meille jatkossa teidän palvelemisenne entistä paremmin ja tehokkaammin.

”LeadDesk on tehnyt Nordcomin kanssa yhteistyötä jo monen vuoden ajan ja tunnemme toisemme todella hyvin. Nordcomin aivan loistava osaaminen ja tarjoama tukevat kasvuamme kohti entistä laajempia kokonaisratkaisuja. Samalla myös Nordcomin ratkaisuja kehitetään eteenpäin, mistä on hyötyä myös nykyisille asiakkaille”, kertoo LeadDeskin toimitusjohtaja Olli Nokso-Koivisto ja toivottaa samalla Nordcomin asiakkaat tervetulleiksi LeadDeskin asiakkaiksi.

Lyhyesti LeadDeskistä:

LeadDesk on nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä ohjelmistoyhtiö, joka toimii pilvipohjaisten ohjelmistojen markkinoilla Euroopassa. Yhtiö tarjoaa LeadDesk-pilvipalvelua suurivolyymisen asiakaspalvelun ja myynnin tarpeisiin ja on kasvanut Pohjoismaiden johtavaksi pilvipalveluna tarjottavien asiakaspalvelu- ja myyntiohjelmistojen toimittajaksi. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli noin 12,4 miljoonaa euroa. Ulkomaisen lisenssiliikevaihdon osuus ylitti kotimaisen lisenssiliikevaihdon vuoden 2019 aikana, ollen 52 % lisenssiliikevaihdosta. LeadDesk Oyj:n osake on kaupankäynnin kohteena First North Finland -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella LEADD. Yhtiöllä on toimistot seitsemässä maassa Euroopassa. LeadDesk-pilvipalvelua käyttää yli 700 asiakasta 34 maassa. www.leaddesk.com

Vastaamme mielellämme kaikkiin asiaa koskeviin kysymyksiin: asiakaspalvelu@callstar.fi – tai suoraan oman yhteyshenkilönne kautta.

©2024 CallStar | Toteutus Valolink

Jätä meille viesti!

Log in with your credentials

Forgot your details?