Nordcom

Luotettavaa palvelua ja tehokkaita ratkaisuja alansa innovatiiviselta edelläkävijältä

Nordcom Oy on suomalainen ICT-ratkaisuja tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 1989. Yrityksemme omistaa toimiva Johto. Kasvussa oleva yhtiö työllistää tällä hetkellä yli kaksikymmentä pitkään alalla toiminutta ammattilaista. Tavoitteemme on kasvattaa asiakasmääräämme luottamuksen kautta ja olla alan laadukkain palvelun tuottaja.

Pitkäaikaista sitoutumista ja ratkaisukeskeistä palvelua

Panostamme palveluun ja tuotteidemme laatuun, sillä tyytyväiset asiakkaat ja siten pitkien asiakassuhteiden luominen ovat meille kunnia asia. Räätälöimme ICT- ratkaisumme aina asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

Asiakasyrityksen koosta riippumatta tarjoamme tuotteemme ja palvelumme vahvalla ammattitaidolla sekä pitkäaikaisella kokemuksella. Asiakaskuntamme kostuu pienistä yrityksistä aina tuhansia henkilöitä työllistäviin monikansallisiin konserneihin. Jatkuvasti kasvava asiakaskuntamme koostuu tällä hetkellä yli 4 000 asiakasyrityksestä.

Missio: Tehtävänämme on varmistaa asiakkaidemme jokapäiväinen puhe – ja tietoliikennepalveluiden sujuvuus ja pitää huolta niiden kustannustehokkuudesta. Haluamme lisäksi tuoda tehokkaan asiakaspalvelun osaksi yritysasiakkaidemme arkipäivää.

Visio: Olla pohjoismaiden luotettavin, innovatiivisin, asiakaslähtöisin ja palvelukeskeisin ICT- ratkaisuja tarjoava edelläkävijä, joka panostaa vahvasti globaalin tavoitettavuuden mahdollistaviin kommunikaatioratkaisuihin.

Strategia: Kasvaa ja kehittyä vakavaraisena ja tulosrahoitteisena yhtiönä yhdessä luotettavien kansallisten ja kansainvälisten kumppaneidemme kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme yhteistyökumppanuutta, joka kasvaa ja kehittyy asiakkaamme kasvun ja tarpeiden mukana.

Kaikki yhdeltä toimittajalta.

Vakavarainen Nordcom on suomalaisessa yksityisomistuksessa, ja sen osake-enemmistön omistaa yrityksen toimiva johto. Tuotamme itse asiakkaillemme omia puheratkaisuja sekä sovelluksia. Tämän johdosta olemme täysin riippumattomia eri operaattoreista ja laitevalmistajista. Itsenäisen toimintamallin johdosta pystymme varmistaan asiakasyrityksillemme kustannustehokkuuden sekä toiminnallisuudet jotka tukevat juuri heidän liiketoimintaansa. Yhden kanssa on aina helpompaa.

Nordcomin kautta saat edistykselliset ja monipuoliset ICT-ratkaisut, mobiileista kiinteisiin puhepalvelimin ja niiden integraatioihin. Näistä 100% kotimaisista palveluista löydät lisää täältä.

Osaava organisaatio

Tehokkaan organisaation edellytyksenä on osaava henkilöstö. Nordcomilla on oma sertifioitu tekninen henkilökunta jolla takaamme joustavan palvelun asiakkaallemme. Myyntimme ja tekniikkamme saavat viikoittain koulutuksia. Näin varmistamme asiakkaitamme palvelevan henkilöstömme tietotaidon sekä jatkuvan ammattitaidon kehittymisen.

Panostamme palveluun ja laatuun.

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeitä. Räätöimme ICT- ratkaisut juuri asiakkaidemme tarpeisiin sopiviksi. Asiakasyrityksen koosta riippumatta tarjoamme tuotteet ja palvelut vahvalla ammattitaidolla sekä pitkäaikaisella kokemuksella.

Kokonaisvaltaiset ICT-ratkaisut

Ongelmasta ratkaisuksi

Olemme kehittäneet omia tuotteita voidaksemme palvella asiakastamme kokonaisvaltaisemmin ja tehdäksemme asiakkaamme puhe- ja tietoliikenneasiat mahdollisimman mutkattomiksi. Omat tuotteemme tukevat tarjoamiamme ICT- ratkaisuja, jolloin niiden käyttö on helpompaa sekä vaivattomampaa.

Toimitamme asiakkaillemme räätälöidyn päätelaiteinfrastruktuurin verkon aktiivilaitteista verkon hallintaratkaisuihin. Palvelevat asiantuntijamme ovat erittäin perehtyneitä mm. eri IT-infrastruktuurien integrointeihin. Tarjoamme lisäksi IT-asioihin liittyvää konsultointia ja laitejärjestelmien ylläpitosopimuksia kustannustehokkaaseen hintaan.

Nordcomin tarjoamat multipalvelimet ovat turvallinen ja helppo tapa varmistaa yrityksen jokapäiväisen kommunikoinnin sujuvuus. Tekemämme tarvekartoitus takaa kullekin asiakasyritykselle juuri heille räätälöidyn, toimivan kokonaisuuden. Riippuen yrityksenne IT- kompetenssista, voimme toimittaa ratkaisut alkaen tyhjästä virtuaalialustasta aina käyttäjäasetuksiin asti hiottuun avaimet käteen – pakettiin.

IT-tuotteet ja -palvelut

Projektinjohto, asennus, koulutus ja ylläpitopalvelut

Kartoitamme, projektoimme, asennamme, käyttökoulutamme sekä ylläpidämme tuotteita ja omia palveluluitamme. Jotta palvelumme olisi mahdollisimman kattava, tarjoamme myös henkilökunnan koulutusta uuden järjestelmän käyttöönottoa varten. Tämä takaa, että asiakasyritys saa mahdollisimman selkeän ja kokonaisvaltaisen kuvan uusista toiminnoista järjestelmän asiantuntijoilta.

Ammattitaitoinen ja sertifioitu asennustiimimme vastaa aina koko projektista, oli kyse sitten yhdestä gsm-liittymästä tai kokonaisvaltaisen ICT-infrastruktuurin rakentamisesta. Projektinjohtomme toimii asiakkaan, laitevalmistajien, operaattoreiden ja asennuskumppaneiden välillä, pitäen koko projektin hallinnassa onnistuneeseen toimitukseen saakka.

Tiedostojen keskitetty tallennus Back Up

Varmistuspalvelu on helpoin ja turvallisin tapa hoitaa yrityksesi arvokkaimpien tietojen varmuuskopiointi. Turvaa liiketoimintasi jatkuvuus kaikissa tilanteissa.

Täysin automaattinen varmuuskopiointi joka päivä. Enää ei tarvitse vaihtaa nauhoja tai CD-levyjä eikä huolehtia muutenkaan varmuuskopioinnista. Kaikki varmistettavat tiedot salataan ja tiedonsiirrossa käytetään suojattua SSL-yhteyttä. Varmistuksia säilytetään turvallisessa konesalissa ja niitä ei voi palauttaa luettavaan muotoon ilman henkilökohtaista salausavainta. Kevyen ja tehokkaan ohjelman ansiosta tietokonetta voi käyttää normaalisti myös varmistuksen aikana. Päivittäisessä varmistuksessa varmistetaan vain uudet ja muuttuneet tiedot. Kaikki tiedot tallennetaan Suomessa sijaitseviin konesaleihin.

Kattavat suojaus- ja palomuuripalvelut

Nordcom tietoturva on täydellinen ratkaisu joka kokoluokan yrityksille. Se suojaa työasemat, palvelimet ja mobiililaitteet tehokkaasti haittaohjelmilta ja muilta Internetin vaaroilta, laitteen toimintaa hidastamatta. Sen älykäs keskitetty hallinta mahdollistaa tietoturvan hallinta- ja valvontavastuun ulkoistamisen ammattilaisille myös pienissä yrityksissä – ilman ylimääräisiä kustannuksia. Nordcomin suojaama tietokone on hallinnan piirissä aina ollessaan Internet-yhteydessä, ajasta ja paikasta riippumatta.

Monia hankinta- ja rahoitusmuotoja

Jokaisessa vaiheessa investointien suunnittelusta ja ICT-hankinnoista laitteiston käytöstä poistamiseen asti on mahdollisuuksia säästää rahaa ja parantaa teknologiainvestoinnin tuottoa.

Nordcom tarjoaa selkeitä, mukautettavia vuokraus- ja rahoituspalveluita, joita yritykset voivat käyttää hankkiessaan ICT-kokonaisratkaisuja (laitteisto, ohjelmisto ja palvelut). Monipuolisen tuotevalikoimamme avulla on helpompaa ja edullisempaa hallita ICT-projekteja ja -investointeja, jatkuvia käyttökustannuksia ja lopulta vanhentuneiden laitteiden uusimista ja käytöstä poistamista.

Ainutlaatuinen kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ICT-tuotteiden rahoituksesta on käytössänne.

Operaattoripalvelut

Asiakasta kuunnellen

Teemme yhteistyötä niin kansallisten kuin kansainvälistenkin operaattoreiden kanssa. Meidän kauttamme saat kaiken kattavat ratkaisut, aina Metro-Ethernet yhteyksistä yksittäiseen mobiililiittymään. Kartoitamme asiakkaan nykytilanteen lisäksi tulevaisuuden jatko tarpeet. Valitsemme yhteistyössä asiakkaan kanssa tilanteeseen soveltuvimmat operaattoripalvelut sekä mobiiliin, tietoliikenteeseen että puheyhteyksiin. Seuraamme asiakkaidemme muuttuvia tarpeita säännöllisesti ja kehitämme operaattoripalveluita sen mukaisesti.

Hyvä kumppani muuttaa ongelmasi ratkaisuksi!

Ota yhteyttä!

Kysy lisää tai pyydä meidät käymään

©2020 CallStar | Toteutus Valolink

Jätä meille viesti!

Log in with your credentials

Forgot your details?