Nordcom

Luotettavaa palvelua ja tehokkaita ratkaisuja alansa innovatiiviselta edelläkävijältä

Pitkäaikaista sitoutumista ja ratkaisukeskeistä palvelua

Nordcom Oy on suomalainen ICT-ratkaisuja tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 1989. Yrityksemme omistaa toimiva johto.

Panostamme palveluun ja tuotteidemme laatuun, sillä tyytyväiset asiakkaat ja siten pitkien asiakassuhteiden luominen ovat meille kunnia-asia. Räätälöimme ICT-ratkaisumme aina asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti.

Asiakasyrityksen koosta riippumatta tarjoamme tuotteemme ja palvelumme vahvalla ammattitaidolla sekä pitkäaikaisella kokemuksella.

Missio: Tehtävänämme on varmistaa asiakkaidemme jokapäiväinen puhe – ja tietoliikennepalveluiden sujuvuus ja pitää huolta niiden kustannustehokkuudesta. Haluamme lisäksi tuoda tehokkaan asiakaspalvelun osaksi yritysasiakkaidemme arkipäivää.

Visio: Olla pohjoismaiden luotettavin, innovatiivisin, asiakaslähtöisin ja palvelukeskeisin ICT-ratkaisuja tarjoava edelläkävijä, joka panostaa vahvasti globaalin tavoitettavuuden mahdollistaviin kommunikaatioratkaisuihin.

Strategia: Kasvaa ja kehittyä vakavaraisena ja tulosrahoitteisena yhtiönä yhdessä luotettavien kansallisten ja kansainvälisten kumppaneidemme kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme yhteistyökumppanuutta, joka kasvaa ja kehittyy asiakkaamme kasvun ja tarpeiden mukana.

Kaikki yhdeltä toimittajalta

Olemme kehittäneet omia tuotteita voidaksemme palvella asiakastamme kokonaisvaltaisemmin ja tehdäksemme asiakkaamme puhe- ja tietoliikenneasiat mahdollisimman mutkattomiksi. Omien tuotteiden ansiosta lemme täysin riippumattomia eri operaattoreista ja laitevalmistajista. Itsenäisen toimintamallin johdosta pystymme varmistaan asiakasyrityksillemme kustannustehokkuuden sekä toiminnallisuudet jotka tukevat juuri heidän liiketoimintaansa. Yhden kanssa on aina helpompaa.

Nordcomin kautta saat edistykselliset ja monipuoliset ICT-ratkaisut, mobiileista kiinteisiin puhepalvelimin ja niiden integraatioihin. Näistä 100% kotimaisista palveluista löydät lisää täältä.

Osaava organisaatio

Tehokkaan organisaation edellytyksenä on osaava henkilöstö. Nordcomilla on oma sertifioitu tekninen henkilökunta, ja myyntimme sekä tekniikkamme saavat viikoittain koulutuksia. Näin varmistamme asiakkaitamme palvelevan henkilöstömme tietotaidon sekä jatkuvan ammattitaidon kehittymisen.

Projektinjohto, asennus, koulutus ja ylläpitopalvelut

Kartoitamme, projektoimme, asennamme, käyttökoulutamme sekä ylläpidämme toimittamiamme tuotteita ja omia palveluluitamme. Jotta palvelumme olisi mahdollisimman kattava, tarjoamme myös henkilökunnan koulutusta uuden järjestelmän käyttöönottoa varten. Ammattitaitoinen ja sertifioitu asennustiimimme vastaa aina koko projektista, oli kyse sitten yhdestä gsm-liittymästä tai kokonaisvaltaisen ICT-infrastruktuurin rakentamisesta. Projektinjohtomme toimii asiakkaan, laitevalmistajien, operaattoreiden ja asennuskumppaneiden välillä, pitäen koko projektin hallinnassa onnistuneeseen toimitukseen saakka.

Asiakasta kuunnellen

Kartoitamme asiakkaan nykytilanteen lisäksi tulevaisuuden jatkotarpeet. Valitsemme yhteistyössä asiakkaan kanssa tilanteeseen soveltuvimmat operaattoripalvelut sekä mobiiliin, tietoliikenteeseen että puheyhteyksiin. Seuraamme asiakkaidemme muuttuvia tarpeita säännöllisesti ja kehitämme operaattoripalveluita sen mukaisesti.

Hyvä kumppani muuttaa ongelmasi ratkaisuksi!

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä!

Kysy lisää tai pyydä meidät käymään

©2024 CallStar | Toteutus Valolink

Jätä meille viesti!

Log in with your credentials

Forgot your details?